Taller de Miso

Data:

29 Gen 2020

Horari:

19:00 - 21:00

Ubicació:

Local Market , Girona

En aquest taller aprendrem a fer pasta de miso 100% natural i orgànica, perque us la pogueu preparar a casa i també us explicarem moltes més receptes on hi podeu utilitzar la pasta a part de la famosa i deliciosa sopa miso.

  • Introducció històrica i cultural sobre els orígens i la importancia del miso en la cultura japonesa.
  • Diferents tipologies de miso
  • característiques, benefici i com podem utilitzar el miso
  • Explicació dels elements que conformen un miso
  • Soja
  • Procès de fermentació amb Koji
  • Enzimes en Koji
  • Termes de fermentació
– Aprendrem com conservar la pasta miso

Com?

– Preparar la pasta de miso
– Trucs
– Preparem les receptes amb els diferents misos
– Degustació de les receptes

RECEPTES:

– miso amb “cavalla” cuita a foc lent
– alberginies saltejades i pebrots verds amb miso dolç
– amanida d’espinacs amb salsa de tofu
– miso onigiri
– llomo amb salsa de karashi i miso
– Ichiban Dashi
– sopa clàssico de miso (misoshiru): amb brou de dashi, algues dewakame, cibolet, tofu

Reserves

Places disponibles
12 Left
Quantes places vols? Preu per persona 50,00 
Quantitat: Total:

No has escollit places!

Ubicació:

Places: 16 (12 Left)
  • Local Market
  • Bonaventura i Carreras Peralta, 5
  • Girona

Event schedule details

Dimarts,28 Gen 2020 06:00 PM - 08:00 PM

Enviar a un amic

Compartir experiència
Afegir al teu calendari