Taller de Miso
Data:
29 Gen 2020
Horari:
19:00 - 21:00
Ubicació:
Local Market , Girona

En aquest taller aprendrem a fer pasta de miso 100% natural i orgànica, perque us la pogueu preparar a casa i també us explicarem moltes més receptes on hi podeu utilitzar la pasta a part de la famosa i deliciosa sopa miso.
- Introducció històrica i cultural sobre els orígens i la importancia del miso en la cultura japonesa.
- Diferents tipologies de miso
- característiques, benefici i com podem utilitzar el miso
- Explicació dels elements que conformen un miso
- Soja
- Procès de fermentació amb Koji
- Enzimes en Koji
- Termes de fermentació
– Aprendrem com conservar la pasta miso
Com?
– Preparar la pasta de miso
– Trucs
– Preparem les receptes amb els diferents misos
– Degustació de les receptes
RECEPTES:
– miso amb “cavalla” cuita a foc lent
– alberginies saltejades i pebrots verds amb miso dolç
– amanida d’espinacs amb salsa de tofu
– miso onigiri
– llomo amb salsa de karashi i miso
– Ichiban Dashi
– sopa clàssico de miso (misoshiru): amb brou de dashi, algues dewakame, cibolet, tofu