Iniciació al Sushi

Data:

22 Mar 2020

Horari:

19:00 - 21:00

Ubicació:

Local Market , Girona

Si vols aprendre a elaborar el teu propi sushi aquest és el teu taller. Una classe totalment pràctica on Pablo Panozzo ens ensenyarà una base sòlida en totes les seves etapes de preparació.

Primer de tot farem una introducció històrica i cultural sobre els orígens i la importancia del sushi en la cultura japonesa.

  • Explicarem quins són els elements bàsics per una taula de treball de sushi.
    • Verdures
    • Utensilis
    • Arròs (diversos tipus d’arròs oriental)
    • Algues
    • Herbes
    • Wasabi
    • Gari (gingerbre marinat)
    • Soja
    • Vinagre d’arròs
  • S’entregarà un glosari complet de vocabulari amb les eves respectives explicacions
    • Cadena de fred: importancia del tractament del peix, mètodes de conservació segons tipus.
    • Com menjar, preparació de la taula de sushi, com asseure’s a la taula, vocabulari
    • Preparació de l’arròs: explicació teòrica i pràctica de com preparar l’arròs per sushi,
      • Tipus d’arrossos utlilitzats a la cuina asiàtica.
    • Desenvolupament pràctic:
      • Tall de les verdures
      • Preparació del peix
      • Trucs
      • Salses

MAKI SUSHI (Enrotllat): tipus de makis, explicació de cadascun, diferencies, receptes. Preparació i muntatge. Pràctica, correcció, tall i presentació.

GUNKAN, TEMAKIS: Tall del peix, preparació de farcits, trucs i consells, montatge i presentació. Pràctica i correcció.

Degustació.

MAKI SUSHI

TEMAKI

GUNKAN

Degustació i begudes incloses en el taller.

  • 2 hores de taller de cuina pràctica
  • Tots els ingredients necessaris per desenvolupar la recepta
  • Receptes impreses
  • Davantal
  • Tast del menjar
  • Beguda inclosa
  • Chef i ajudant de cuina
  • NOTA: Necessitem un minim de 8 participants per la celebració dels tallers. Sinó arribem al mínim de participants ens reservem el dret d’anular el taller 24h abans. En aquest cas, us abonarem els diners o podreu escollir un altre taller del mateix import.  En el cas de que no pugueu assistir a un dels nostres tallers amb reserva prèvia ens ho haureu de comunicar 24h  abans de la seva celebració sinó perdreu els diners d’aquest taller.

IMPORTANT: Cal portar el nostre “tupper” o carmanyola per endur-nos el que hem cuinat.

Experiència finalitzada

Ubicació:

Places: 16 (14 Left)
  • Local Market
  • Bonaventura i Carreras Peralta, 5
  • Girona

Event schedule details

Diumenge,22 Mar 2020 07:00 PM - 09:00 PM

Enviar a un amic

Compartir experiència
Afegir al teu calendari