Cuina vegana per esportistes

Data:

25 Gen 2020

Horari:

16:00 - 20:00

Ubicació:

Local Market , Girona

En aquest taller aprendràs  les bases nutricionals i culinàries  d’una alimentació vegana equilibrada i  enfocada  a augmentar la vitalitat i energia en la teva activitat física diària de la mà d’Eva Roca.  Aprendràs a combinar correctament els aliments per digerir-los  fácilment  i absorbir els seus nutrients i  aprendràs què i com menjar abans, durant i després de la pràctica esportiva per tal de millorar el teu rendiment.

– La qualitat dels aliments.

– Aliments que no poden faltar en la despensa d’un esportista.

– La combinación correcta dels aliments.

– El mite de la proteïna i de la B12 en l’alimentació vegana.

–  Alimentació abans, durant i  després de l’activitat física.

– Com crear el teu menú setmanal vegà equilibrat

– Conservació dels aliments

– Organitzar i preparar les receptes

– Degustació

L’Esmorzar vegà per a esportistes: batut i  musli bowl

L’amanida diària de tots colors amb brots i germinats que no pot faltar en una dieta vegana equilibrada.

Super Sopa

Quinoa amb verdures al curri

Azukis amb cabrassa i alls tendres

L’hamburguesa vegana casolana, de resiu zero i súper-proteica

Bola Energètica Brownie

L’Eva Roca és eco-xef i coach en salut vitalista. Des de fa anys, ajuda a les persones a sanar-se i a trobar el seu equilibri a través de l’alimentació i el ioga. Dirigeix l’escola de cuina i alimentació viva CRUDIVEGÀNIA, on imparteix cursos i tallers de nutrició vitalista, alimentació conscient i cuina viva natural, basada en plantes (Raw Vegan & Living Foods). El 2014 crea la primera formació professional del nostre país per ser expert en nutrició i eco-xef de cuina viva. El 2016 rep el premi Biocultura Eco-Gastronomia.

Crec que l’alimentació viva ajudarà al món a fer el canvi que necessita, és realment sostenible i ecològica. És la que ens manté sans i amb energia i respecta a tots els éssers, incloent els indefensos animals.

Crec també que en la societat actual és difícil mantenir-se sa i amb energia perquè gairebé tot el que ens envolta contribueix a la malaltia i al desgast físic, psicològic i anímic i el que abunda és el menjar escombraries, ràpid, de mala qualitat, ple de químics i pesticides,… I amb aquest projecte, pretenc aportar un espai on, a més de menjar sa i de veritat, tothom pugui conèixer i experimentar el que ens sana i ens fa estar bé, amb energia, amb el cap ben serè per pensar lliurement i amb l’ànima alegre per volar ben alt. I, per descomptat, un espai on puguem socialitzar-nos, gaudir i compartir, sense perjudicar l’organisme i expandint tots els sentits.” ♥

Experiència finalitzada

Ubicació:

Places: 16 (2 Left)
  • Local Market
  • Bonaventura i Carreras Peralta, 5
  • Girona

Event schedule details

Dissabte,25 Gen 2020 04:00 PM - 08:00 PM

Enviar a un amic

Compartir experiència
Afegir al teu calendari