Vi|DO Experiència Variada – 6 ampolles de vi + vídeo del tast

79,90 

Vins de paisatge

Vins que parlen de la terra on neixen

 

QUÈ INCLOU L’EXPERIÈNCIA:

– 6 ampolles de vi (Satirs Blanc · Arché Pagès, Capmany/  Vi Joncaria Moscatell d’Alexandria · Pere Guardiola, Capmany/ Vi Oriol negre · Vinya dels Aspres, Cantallops/ Vi Zelavi · Castelló Murphy, Rabós d’Empordà/ Vi dolç Torre de Capmany, garnatxa blanca)

– 1 vídeo explicatiu de cada vi
– 1 Fitxa didàctica de cada vi
– Entrega a domicili entre 48 i 72 h

 

Aquesta experiència inclou en el seu interior una fitxa didàctica descarregable. En ella hi trobareu tota la informació i utensilis necessaris per poder gaudir d’un tast el més professional possible. També ve acompanyat d’un vídeo que us podreu descarregar, on desenvoluparem molt més el tast, amb explicacions més detallades i ampliades sobre aquest vi. Creiem que és una manera molt bonica i divertida de descobrir un vi des de casa sigui sols o envoltats d’amics i familiars.

Com ja sabeu som apassionades del producte de territori i per això hem volgut crear aquesta Caixa que conté 6 unitats de vi (1 ampolla del vi Sàtirs blanc, 1 ampolla del vi Joncaria Moscatell, 1 ampolla de Lledoner Roig, 1 ampolla del vi Oriol Negre, 1 ampolla del vi Zelavi i una ampolla de vi dolç Torre de Capmany-Garnatxa Blanca).

És una experiència pensada perquè la gaudiu durant 1 dia o una setmana, perquè apreneu més detalls sobre el vi, perquè us deixeu portar pels paisatges de l’Empordà i com a recomanació perquè assaboriu els vins amb els plats que us hem recomanat per fer d’aquesta caixa molt més que uns simples vins, per aconseguir que aquesta caixa parli de la gent que els fa, del nostre paisatge i dels nostres sabors i tradicions.

TxinTxin!!

SKU: packvariat Categoria:

Descripció

Enviament del paquet
La Botiga Online ofereix un sistema d’enviament. El client, haurà de tenir en compte que els terminis de lliurament, la qualitat del servei, el punt de lliurament i el cost, és realitzat per operadors de transport i no per la Botiga Online.

www.localmarket.cat envia les comandes als seus clients a través d’empreses de transport de reconegut prestigi nacional i internacional. La data de lliurament al domicili del Client serà entre 24/72 hores a partir de la data d’expedició de la comanda des del magatzem i dependrà de la disponibilitat del producte escollit i de la zona d’enviament. Els terminis de transport són orientatius.

Drets del Client i política de devolucions
www.localmarket.cat no garanteix als seus Clients la disponibilitat ni el termini de lliurament dels productes que s’ofereixen des de la pàgina web, excepte la dels productes en els quals expressament se citi una determinada garantia o disponibilitat.

www.localmarket.cat garanteix als seus clients la possibilitat d’anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posada a la disposició del transportista per al seu enviament.

El client te el seu dret de desestimar el contracte de compra i el pot exercir enviant un correu a events@localmarket.cat

– Productes defectuosos Donat el caràcter del producte, s’admetran devolucions d’aquells productes que presentin trencaments a causa del transport, per a això el Client disposarà d’un termini de catorze dies naturals des de la recepció de la comanda, on es realitzaran les gestions necessàries per reemplaçar-lo per un de nou en perfecte estat i sense cap càrrec addicional.

En el cas de rebre un article defectuós o en mal estat s’aplicarà l’article 15 de garantia de productes de les condicions generals.

– Productes en bon estat Durant els catorze dies naturals posteriors a la recepció de la comanda, el client podrà retornar i/o canviar qualsevol article que hagi comprat en la Botiga Online de www.localmarket.cat sempre que compleixin les següents condicions: no hagin estat oberts ni usats. Sempre que s’hagin respectat tots aquests requisits i el producte en qüestió hagi sigut retornat juntament amb l’albarà de lliurament i si escau factura emesa, www.localmarket.cat, procedirà a la devolució de l’import dels productes retornats. Si la devolució no es pogués acceptar a causa de la falta de conformitat amb les condicions indicades anteriorment, www.localmarket.cat es posarà en contacte amb el client.

Si un producte diferent al sol·licitat pel Client fos lliurat per error de www.localmarket.cat, aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec addicional per al Client.

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d’articles de la nostra Botiga pot contactar amb el departament d’Atenció al client via correu electrònic: events@localmarket.cat o per telèfon 640 586 764.