Vi|DO Experiència Joncaria – 6 ampolles de vi + vídeo del tast

75,00 

Joncaria- Moscatell d’Alexandria

Genuïnament empordanesos

QUÈ INCLOU L’EXPERIÈNCIA:

6 ampolles de vi (Vi Joncaria · Pere Guardiola, Capmany)
1 vídeo explicatiu del vi i el tast
1 Fitxa didàctica del vi
Entrega a domicili entre 48 i 72 h

Aquesta experiència inclou en el seu interior una fitxa didàctica descarregable. En ella hi trobareu tota la informació i utensilis necessaris per poder gaudir d’un tast el més professional possible. També ve acompanyat d’un vídeo que també us podreu descarregar on desenvoluparem molt més el tast, amb explicacions més detallades i ampliades sobre aquest vi; creiem que és una manera molt bonica i divertida de descobrir un vi des de casa sigui sols o envoltats d’amics i familiars.

Com ja sabeu som apassionades del producte de territori i per això hem volgut crear aquesta Caixa que conté 6 unitats del vi blanc Joncària Moscatell d’Alexandria, del Celler Pere Guardiola de Capmany. La seva història comença al petit Celler de Can Peraire. Ara, cent cinquanta anys després, un nou celler ens permet elaborar vins amb cupatges acurats del raïm de les nostres finques.

Els cellers Pere Guardiola i els vins que elaborem són el reflex fidel de tota una història familiar, que ha evolucionat fins a aconseguir una diferenciació i una personalitat pròpies, que van indefugiblement lligades a la terra que ens ha vist néixer i créixer: l’Empordà.

SKU: joncaria Categoria:

Descripció

Enviament del paquet
La Botiga Online ofereix un sistema d’enviament. El client, haurà de tenir en compte que els terminis de lliurament, la qualitat del servei, el punt de lliurament i el cost, és realitzat per operadors de transport i no per la Botiga Online.

www.localmarket.cat envia les comandes als seus clients a través d’empreses de transport de reconegut prestigi nacional i internacional. La data de lliurament al domicili del Client serà entre 24/72 hores a partir de la data d’expedició de la comanda des del magatzem i dependrà de la disponibilitat del producte escollit i de la zona d’enviament. Els terminis de transport són orientatius.

Drets del Client i política de devolucions
www.localmarket.cat no garanteix als seus Clients la disponibilitat ni el termini de lliurament dels productes que s’ofereixen des de la pàgina web, excepte la dels productes en els quals expressament se citi una determinada garantia o disponibilitat.

www.localmarket.cat garanteix als seus clients la possibilitat d’anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posada a la disposició del transportista per al seu enviament.

El client te el seu dret de desestimar el contracte de compra i el pot exercir enviant un correu a events@localmarket.cat

– Productes defectuosos Donat el caràcter del producte, s’admetran devolucions d’aquells productes que presentin trencaments a causa del transport, per a això el Client disposarà d’un termini de catorze dies naturals des de la recepció de la comanda, on es realitzaran les gestions necessàries per reemplaçar-lo per un de nou en perfecte estat i sense cap càrrec addicional.

En el cas de rebre un article defectuós o en mal estat s’aplicarà l’article 15 de garantia de productes de les condicions generals.

– Productes en bon estat Durant els catorze dies naturals posteriors a la recepció de la comanda, el client podrà retornar i/o canviar qualsevol article que hagi comprat en la Botiga Online de www.localmarket.cat sempre que compleixin les següents condicions: no hagin estat oberts ni usats. Sempre que s’hagin respectat tots aquests requisits i el producte en qüestió hagi sigut retornat juntament amb l’albarà de lliurament i si escau factura emesa, www.localmarket.cat, procedirà a la devolució de l’import dels productes retornats. Si la devolució no es pogués acceptar a causa de la falta de conformitat amb les condicions indicades anteriorment, www.localmarket.cat es posarà en contacte amb el client.

Si un producte diferent al sol·licitat pel Client fos lliurat per error de www.localmarket.cat, aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec addicional per al Client.

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d’articles de la nostra Botiga pot contactar amb el departament d’Atenció al client via correu electrònic: events@localmarket.cat o per telèfon 640 586 764.