Cada dia prepararem un esmorzar diferent i equilibrat, els explicarem que és un àpat molt important i seguirem unes pautes nutricionals que siguin variades i ens aportin energia saludable per començar bé el dia.

Després de l’esmorzar prepararem activitats d’allò més divertides sempre relacionades amb la cuina i la gastronomia.

Trobar plaer en cuinar i educar el paladar és directament proporcional a alimentar-se millor. Aprendrem a veure la qualitat dels aliments ja que anirem a comprar al mercat, tindrem molta cura quan cuinem ja que la nostra seguretat és molt important, destacarem la higiene a l’hora de manipular els aliments i els estris que utilitzarem i la neteja de l’espai.

Un cop cuinat el dinar els nens podran escollir entre dinar amb nosaltres o portar-lo a casa per poder compartir amb la família la recepta que han cuinat amb tanta il·lusió; cadascun d’ells portarà la seva carmanyola.

Activitats

Esmorzar:
Sucs naturals
Pancakes de civada amb nutella saludable
Entrepans de farines integrals i llevat mare eco

Activitat:
Esmorzarem al Biodrissa, botiga de queviures i hortalisses ecològiques, i organitzarem un joc per tal d’aprendre a fer la compra tot aprenent quines són les verdures d’arrel de temporada.

Dinar:
Crema de carbassa i llenties vermelles
Truites a cavall
Pomes al forn amb mel

Esmorzar a l’hort:
Sucs naturals
Entrepans de pa amb farines integrals i llevat mare

Activitat:
Visita a un hort on hi aprendrem quines són les verdures de fulla de temporada.
Taller estrelles de Nadal

Dinar:
Patata i moniato Hasselback
Pastís de tonyina
Iogurt de coco amb melmelada de maduixa i galeta

Esmorzar:
Sucs naturals
Muffins d’espelta i xocolata
Entrepans amb farines integrals eco i massa mare

Activitat:
Visita al Mercat del Lleó on hi aprendrem quines són les fruites de temporada, com escollir les millors peces, pagarem i revisarem el canvi.
Tornant cap a l’aula farem una parada perque ens expliquin un conte sobre aliments.

Dinar:
Gyozas de Shitake
Pizza de colors
Brownie amb farina d’ametlla i dàtils

Esmorzar:
Sucs naturals
Galetes amb xips de xoco
Entrepans amb farines integrals eco i massa mare

Activitat:
Visita a l’obrador de “La Puntual” per aprendre sobre l’ofici de flequer i on ens donaran massa per fer el nostre propi tortell de reis.

Dinar:
Sopa Japonesa amb Ramen
Sushi per nens
Tortell de reis

Data: 23 i 24 de Desembre / 2 i 3 de Gener
Horari: de 9h a 13h
Duració: 4h
Preu: 1 dia: 45 €/ 2 dies: 90 € /  3 dies: 135 € /  4 dies: 170 € /