Enviaments i devolucions

Enviament del paquet
La Botiga Online ofereix un sistema d’enviament. El client, haurà de tenir en compte que els terminis de lliurament, la qualitat del servei, el punt de lliurament i el cost, és realitzat per operadors de transport i no per la Botiga Online.

www.localmarket.cat envia les comandes als seus clients a través d’empreses de transport de reconegut prestigi nacional i internacional. La data de lliurament al domicili del Client serà entre 24/72 hores a partir de la data d’expedició de la comanda des del magatzem i dependrà de la disponibilitat del producte escollit i de la zona d’enviament. Els terminis de transport són orientatius.

Drets del Client i política de devolucions
www.localmarket.cat no garanteix als seus Clients la disponibilitat ni el termini de lliurament dels productes que s’ofereixen des de la pàgina web, excepte la dels productes en els quals expressament se citi una determinada garantia o disponibilitat.

www.localmarket.cat garanteix als seus clients la possibilitat d’anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posada a la disposició del transportista per al seu enviament.

El client te el seu dret de desestimar el contracte de compra i el pot exercir enviant un correu a events@localmarket.cat

– Productes defectuosos Donat el caràcter del producte, s’admetran devolucions d’aquells productes que presentin trencaments a causa del transport, per a això el Client disposarà d’un termini de catorze dies naturals des de la recepció de la comanda, on es realitzaran les gestions necessàries per reemplaçar-lo per un de nou en perfecte estat i sense cap càrrec addicional.

En el cas de rebre un article defectuós o en mal estat s’aplicarà l’article 15 de garantia de productes de les condicions generals.

– Productes en bon estat Durant els catorze dies naturals posteriors a la recepció de la comanda, el client podrà retornar i/o canviar qualsevol article que hagi comprat en la Botiga Online de www.localmarket.cat sempre que compleixin les següents condicions: no hagin estat oberts ni usats. Sempre que s’hagin respectat tots aquests requisits i el producte en qüestió hagi sigut retornat juntament amb l’albarà de lliurament i si escau factura emesa, www.localmarket.cat, procedirà a la devolució de l’import dels productes retornats. Si la devolució no es pogués acceptar a causa de la falta de conformitat amb les condicions indicades anteriorment, www.localmarket.cat es posarà en contacte amb el client.

Si un producte diferent al sol·licitat pel Client fos lliurat per error de www.localmarket.cat, aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec addicional per al Client.

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d’articles de la nostra Botiga pot contactar amb el departament d’Atenció al client via correu electrònic: events@localmarket.cat o per telèfon 640 586 764.

Cursos i tallers

  • El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 16.
  • Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
  • El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
  • Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 24h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
  • Les reserves de tallers, tastos de vins o activitats privades fetes durant l’època del COVID-19 es podràn bescanviar per qualsevol altra activitat o servei que ofereixi Local Market quedant exempta la devolució dels diners.
  • Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 24h d’antelació.
  Les cancel·lacions amb menys de 24h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.