Cada dia prepararem un esmorzar diferent i equilibrat, els explicarem que és un àpat molt important i seguirem unes pautes nutricionals que siguin variades i ens aportin energia saludable per començar bé el dia. Després de l’esmorzar prepararem activitats d’allò més divertides sempre relacionades amb la cuina i la gastronomia. Trobar plaer en cuinar i educar el paladar és directament proporcional a alimentar-se millor. Aprendrem a veure la qualitat dels aliments ja que anirem a comprar al mercat, tindrem molta cura quan cuinem ja que la nostra seguretat és molt important, destacarem la higiene a l’hora de manipular els aliments i els estris que utilitzarem i la neteja de l’espai. Un cop cuinat el dinar els nens podran escollir entre dinar amb nosaltres o portar-lo a casa per poder compartir amb la família la recepta que han cuinat amb tanta il·lusió; cadascun d’ells portarà la seva carmanyola.

Activitats

Esmorzar: Sucs naturals Pancakes de civada amb nutella saludable Entrepans de farines integrals i llevat mare eco Activitat: Esmorzarem al Biodrissa, botiga de queviures i hortalisses ecològiques, i organitzarem un joc per tal d’aprendre a fer la compra tot aprenent quines són les verdures d’arrel de temporada. Dinar: Crema de carbassa i llenties vermelles Truites a cavall Pomes al forn amb mel
Esmorzar a l’hort: Sucs naturals Entrepans de pa amb farines integrals i llevat mare Activitat: Visita a un hort on hi aprendrem quines són les verdures de fulla de temporada. Taller estrelles de Nadal Dinar: Patata i moniato Hasselback Pastís de tonyina Iogurt de coco amb melmelada de maduixa i galeta
Esmorzar: Sucs naturals Muffins d’espelta i xocolata Entrepans amb farines integrals eco i massa mare Activitat: Visita al Mercat del Lleó on hi aprendrem quines són les fruites de temporada, com escollir les millors peces, pagarem i revisarem el canvi. Tornant cap a l’aula farem una parada perque ens expliquin un conte sobre aliments. Dinar: Gyozas de Shitake Pizza de colors Brownie amb farina d’ametlla i dàtils
Esmorzar: Sucs naturals Galetes amb xips de xoco Entrepans amb farines integrals eco i massa mare Activitat: Visita a l’obrador de “La Puntual” per aprendre sobre l’ofici de flequer i on ens donaran massa per fer el nostre propi tortell de reis. Dinar: Sopa Japonesa amb Ramen Sushi per nens Tortell de reis
Data: 23 i 24 de Desembre / 2 i 3 de Gener Horari: de 9h a 13h Duració: 4h Preu: 1 dia: 45 €/ 2 dies: 90 € /  3 dies: 135 € /  4 dies: 170 € /