Botiga

Productes disponibles només per enviament a la Província de Girona i província de Barcelona (inclós en el preu).
 • Joncaria- Moscatell d'Alexandria

  Genuïnament empordanesos

  QUÈ INCLOU L’EXPERIÈNCIA: 6 ampolles de vi (Vi Joncaria · Pere Guardiola, Capmany) 1 vídeo explicatiu del vi i el tast 1 Fitxa didàctica del vi Entrega a domicili entre 48 i 72 h Aquesta experiència inclou en el seu interior una fitxa didàctica descarregable. En ella hi trobareu tota la informació i utensilis necessaris per poder gaudir d'un tast el més professional possible. També ve acompanyat d'un vídeo que també us podreu descarregar on desenvoluparem molt més el tast, amb explicacions més detallades i ampliades sobre aquest vi; creiem que és una manera molt bonica i divertida de descobrir un vi des de casa sigui sols o envoltats d'amics i familiars. Com ja sabeu som apassionades del producte de territori i per això hem volgut crear aquesta Caixa que conté 6 unitats del vi blanc Joncària Moscatell d'Alexandria, del Celler Pere Guardiola de Capmany. La seva història comença al petit Celler de Can Peraire. Ara, cent cinquanta anys després, un nou celler ens permet elaborar vins amb cupatges acurats del raïm de les nostres finques. Els cellers Pere Guardiola i els vins que elaborem són el reflex fidel de tota una història familiar, que ha evolucionat fins a aconseguir una diferenciació i una personalitat pròpies, que van indefugiblement lligades a la terra que ens ha vist néixer i créixer: l'Empordà.
 • LLEDONER ROIG Tenim la sort de comptar amb vinyes centenàries QUÈ INCLOU L'EXPERIÈNCIA: 6 ampolles de vi (Vi Lledoner Roig, Castelló Murphy, Rabós d'Empordà) 1 vídeo explicatiu del vi i el tast 1 Fitxa didàctica del vi Entrega a domicili entre 48 i 72 h Aquesta experiència inclou en el seu interior una fitxa didàctica descarregable. En ella hi trobareu tota la informació i utensilis necessaris per poder gaudir d'un tast el més professional possible. També ve acompanyat d'un vídeo que us podreu descarregar on desenvoluparem molt més el tast, amb explicacions més detallades i ampliades sobre aquest vi; creiem que és una manera molt bonica i divertida de descobrir un vi des de casa sigui sols o envoltats d'amics i familiars. Com ja sabeu som apassionades del producte de territori i per això hem volgut crear aquesta Caixa que conté 6 unitats del vi rosat Lledoner Roig, del Celler Martí Fabra. Les vinyes del nostre celler creixen als peus de l'Albera, en terrenys molt pobres de pissarra i granit, ventilats freqüentment per la tramuntana. Moltes d'aquestes vinyes són extremadament velles, de 80 a més de 100 anys.
 • Oriol Negre

  Una terra, un celler, unes vinyes. QUÈ INCLOU L'EXPERIÈNCIA: - 6 ampolles de vi (Vi Oriol Negre · Celler Vinya dels Aspres, Cantallops) - 1 vídeo explicatiu del vi i el tast - 1 Fitxa didàctica del vi - Entrega a domicili entre 48 i 72 h Aquesta experiència inclou en el seu interior una fitxa didàctica descarregable. En ella hi trobareu tota la informació i utensilis necessaris per poder gaudir d'un tast el més professional possible. També ve acompanyat d'un vídeo que també us podreu descarregar on desenvoluparem molt més el tast, amb explicacions més detallades i ampliades sobre aquest vi; creiem que és una manera molt bonica i divertida de descobrir un vi des de casa sigui sols o envoltats d'amics i familiars. El sòl, el clima, l'home i la vinya ens produeixen un raïm, que veremat amb cura i treballat amb estima i tècnica al celler, generarà uns vins personals, autèntics, moderns amb tradició, amb essència de país, amb paisatge i sentiment dins l'ampolla.
 • SATIRS BLANC Viticultors desde 1894 QUÈ INCLOU L'EXPERIÈNCIA: 6 ampolles de vi (Vi Satirs Blanc · Arché Pagès, Capmany) 1 vídeo explicatiu del vi i el tast 1 Fitxa didàctica del vi Entrega a domicili entre 48 i 72h Aquesta experiència inclou en el seu interior una fitxa didàctica descarregable. En ella hi trobareu tota la informació i utensilis necessaris per poder gaudir d'un tast el més professional possible. També ve acompanyat d'un vídeo que també us podreu descarregar on desenvoluparem molt més el tast, amb explicacions més detallades i ampliades sobre aquest vi; creiem que és una manera molt bonica i divertida de descobrir un vi des de casa sigui sols o envoltats d'amics i familiars. Com ja sabeu som apassionades del producte de territori i per això hem volgut crear aquesta Caixa que conté 6 unitats del vi blanc Sàtirs, del Celler Arché Pagès de Capmany. Fer vi a Capmany, on s'estén la seva propietat, és tot un repte. La distinció s'assoleix amb un control absolut de tot el procés. De la poda fins a la verema, del celler a l'embotellament. La mirada sensible i experta de la família té cura que el producte arribi al mercat amb exigència i qualitat.
 • Vins de paisatge

  Vins que parlen de la terra on neixen   QUÈ INCLOU L'EXPERIÈNCIA: - 6 ampolles de vi (Satirs Blanc · Arché Pagès, Capmany/  Vi Joncaria Moscatell d'Alexandria · Pere Guardiola, Capmany/ Vi Oriol negre · Vinya dels Aspres, Cantallops/ Vi Zelavi · Castelló Murphy, Rabós d'Empordà/ Vi dolç Torre de Capmany, garnatxa blanca) - 1 vídeo explicatiu de cada vi - 1 Fitxa didàctica de cada vi - Entrega a domicili entre 48 i 72 h   Aquesta experiència inclou en el seu interior una fitxa didàctica descarregable. En ella hi trobareu tota la informació i utensilis necessaris per poder gaudir d'un tast el més professional possible. També ve acompanyat d'un vídeo que us podreu descarregar, on desenvoluparem molt més el tast, amb explicacions més detallades i ampliades sobre aquest vi. Creiem que és una manera molt bonica i divertida de descobrir un vi des de casa sigui sols o envoltats d'amics i familiars. Com ja sabeu som apassionades del producte de territori i per això hem volgut crear aquesta Caixa que conté 6 unitats de vi (1 ampolla del vi Sàtirs blanc, 1 ampolla del vi Joncaria Moscatell, 1 ampolla de Lledoner Roig, 1 ampolla del vi Oriol Negre, 1 ampolla del vi Zelavi i una ampolla de vi dolç Torre de Capmany-Garnatxa Blanca). És una experiència pensada perquè la gaudiu durant 1 dia o una setmana, perquè apreneu més detalls sobre el vi, perquè us deixeu portar pels paisatges de l'Empordà i com a recomanació perquè assaboriu els vins amb els plats que us hem recomanat per fer d'aquesta caixa molt més que uns simples vins, per aconseguir que aquesta caixa parli de la gent que els fa, del nostre paisatge i dels nostres sabors i tradicions. TxinTxin!!
 • ZELAVI

  Vins ecològics i elaborats artesanalment QUÈ INCLOU L'EXPERIÈNCIA: 6 ampolles de vi (Vi Zelavi · Castelló Murphy, Rabós d'Empordà) 1 vídeo explicatiu del vi i el tast 1 Fitxa didàctica del vi Entrega a domicili entre 48 i 72 h Aquesta experiència inclou en el seu interior una fitxa didàctica descarregable. En ella hi trobareu tota la informació i utensilis necessaris per poder gaudir d'un tast el més professional possible. També ve acompanyat d'un vídeo que us podreu descarregar on desenvoluparem molt més el tast, amb explicacions més detallades i ampliades sobre aquest vi; creiem que és una manera molt bonica i divertida de descobrir un vi des de casa sigui sols o envoltats d'amics i familiars. Com ja sabeu som apassionades del producte de territori i per això hem volgut crear aquesta Caixa que conté 6 unitats del vi negre Zelavi, del Celler Castelló Murphy. Rabós d'Empordà és un petit poble pintoresc català, situat al peu dels Pirineus. La seva localització és única - al cantó del riu Orlina on es pot trobar la tortuga de l'Albera - i la seva bellesa ambiental és excepcional. Aquí les vinyes s'han cultivat durant segles
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas hendrerit ultrices dictum. Sed non risus fringilla, porta dolor quis, bibendum ligula. Donec commodo, nunc sit amet malesuada condimentum, magna felis maximus nisl, eget porttitor diam arcu vitae sapien. Donec quis est ex. Suspendisse potenti. Sed urna metus, semper vitae eros eu, dapibus porta mauris. Phasellus est urna, feugiat in ultrices eget, venenatis ac orci. Proin auctor lorem ornare laoreet tempor.